03 juli 2007

Nog 20 dagen

Vandaag zat de reiskrant in de bus (tijdschrift van Wegwijzer Reisinfo)We staan op p. 42. Toch gek om onze foto's in een tijdschrift te zien staan. Voor mij zal deze reis pas realiteit worden als we in het vliegtuig zitten.

Morgen nemen we afscheid van mijn broer Luk. Hij vertrekt vrijdag voor 3 jaar naar Dubai.En enkele weken geleden was er al het afscheid van Kwint (broer van Hans) en Joke die op vakantie vertrokken en niet meer terug zijn voor ons vertrek. Gek gevoel, mensen gedurende een jaar niet meer te zullen zien.

Vorige week donderdag hadden we personeelsfeest op school en hadden de collega's mij verrast met een heuse 'pinada'(?) Ze hadden een lichtblauwe lampion beplakt met de werelddelen en deze 'wereldbol' bevestigd aan een stok. Aan de stok zat ook een belletje.Ik werd geblinddoekt en moest proberen de bol stuk te slaan met een slaghout afgaande op het geluid van het belletje. Zuid-Amerika kreeg het zwaar te verduren.
De 'pinada' was gevuld met confetti, gekleurde veertjes, snoepjes en chocolaatjes, condooms?!, een medaillon uit Lourdes, hebbedingetjes voor op reis en last but not least een leuk berichtje van elke collega. Heel lief, bedankt allemaal!

Intussen is de vakantie begonnen en heb ik op die 2 dagen toch al wat dingen van de to-do-lijst kunnen schrappen. Morgen doen we weer dapper verder.