16 juni 2008

BURJ AL ARAB - DUBAI






Een laatste folieke en dan zijn we helemaal blut. We reserveren een afternoon tea in de Skyview Bar van de Burj Al Arab, een van de weinige zevensterrenhotels ter wereld http://www.burj-al-arab.com/. Hier geldt een dresscode die we niet in onze rugzak terugvinden. Dus leent Ingrid een paar hakschoentjes van Audrey en ga ik soldenshoppen in Dubai Outlet Mall. Aan mijn nagelnieuw outfitje van 60 euro zal het niet gelegen hebben, maar toen de dresscode manager mijn Victorinox bespeurde, gaf hij ons meteen een tafeltje aan het raam. Op de 27ste verdieping alstublieft.

Het eten is best ok, maar daar ga je uiteindelijk niet voor. Je gaat uiteindelijk om op een stoel te zitten waar Madonna en/of Elton John hun kont ook hebben geschuurd. Om in een lift te stappen waar Bill Gates en/of Steve Jobs ook duizelig van werden. Om een glimp op te vangen van een wereld die de jouwe niet is. De onze niet is.

Zo, dat was het voor Dubai. Het is niet een bijzonder mooie stad, maar wel een bijzonder interessante stad. Merci Luk voor de broederlijke gastvrijheid!

1 opmerking:

F & E zei

Hey,

Broer en zus zijn weer effen verenigd!
Echt tof!
Jullie zien er overigens allemaal écht goed uit en content. Houden zo!
Nu overschakelen naar de Duitse taal zeker.
"Mit haren drauf?"
Allé, tot één van de volgende......
Kus, Els