19 juni 2008

LIMAL, BRUSSEL




56 kilo droog op de weegschaal. Dat is het totaal van onze bagage bij het inchecken in Dubai. Voor onze reisplannen in Europa hebben we niet eens de helft van die bagage nodig. Dus laten we een grote hoop achter bij Frieda en Fernand die op een kwartiertje rijden van de luchthaven wonen. Merci Frieda om ons in de luchthaven op te halen.
De overbodige bagage wordt netjes weggeborgen onder het goedkeurend oog van Bonnie, Clyde, Thelma en Louise, die er overigens (gelukkig maar) geen vette kluif in zien.
Het is die avond mooi weer. We aperitieven buiten en genieten later van een reeks heerlijke salades, fait par Fernand lui-meme. Afgaand op de smaak en de finesse en de afwerking moet hij ongetwijfeld urenlang het kookboek van de boerinnenbond hebben geraadpleegd. Chapeau!
De volgende ochtend, exact 14 uur na de landing in Belgie, begint mijn neus te lopen en mijn ogen te branden. Hooikoorts! Bienvenue en Belgique... Au revoir la Belgique! Wij zijn er van door, en stappen op de trein naar Frankrijk.

1 opmerking:

Anoniem zei

Te gek die foto's van ons bullekes.
Dat had ik niet verwacht !
Wat gaan de mensen nu denken , hahahaha , maar zot zijn doe nie zeer hé !

Kiss,
Frifri

Nb :Fernand is al weer bezig recepten aan het zoeken in de boerinnebond boek voor jullie vlgde visite.
Zo, prettige nacht en tot snel.

Frie & Fernand